Inspiratie

Mooie plekjes voor “kleine snuiters”

Kamers inrichten voor onze mini-mensjes is ver-schrik-lijk leuk om te doen! Hier mag je helemaal los op kleuren, patronen of kan je een thema gebruiken. Alles wat je stiekem erg schattig of leuk vindt maar waar je echt te volwassen (het woord “oud” gebruik ik niet want ik vind dat je nooit ergens te oud voor bent:) ) voor bent of het past niet bij de stijl van je interieur,  kan je gebruiken voor de kinderhoek of slaapkamer. Yes! Unicorns, panda’s, schommels of graffiti, alles is geoorloofd. Maarrrr om die toffe kekke wauwie ruimte of hoek te krijgen; Hou het classy en stijlvol.

DIY

Ben je een beetje handig, hoe leuk is het dan om je eigen echte trendy kledingrek voor je kleine fashionista of stoere bikkel te maken? Met een paar bezemstelen, latten of takken en/of een stuk touw, en een likje verf ben je al een heel eind. Je kan ze naturel houden voor een scandinavische rustige look, zwart verven voor juist contrast of een industriële sfeer of de helft schilderen in een matching kleurtje van de rest. Ook leuk is een patroon erop maken voor een boho uitstraling. Je kan hem ophangen aan touwen of neerzetten als een rek. Ben je heel handig, maak een plank onderop voor schoenen of opbergdozen en nog leuker, maak er een schommeltje aan! Super cool en speels! De mogelijkheden zijn eindeloos en je kan ze fantastisch afstylen met leuke accessoires!Shopping

Ben je minder handig of zoek je het gewoon niet? Er zijn allerlei gave varianten te koop bij diverse babystores en woonwinkels. Een variant met een kist op wieltjes eronder is dan een goede optie, deze heeft behalve een stoere uitstraling ook een praktische dubbele functie; Kleding aan het rek, kist om speelgoed op te ruimen, ideaal! Zo’n trendy kledingrek is meteen een eyecatcher en mag natuurlijk gezien worden, ben daarom niet bang om een opvallende kleur te gebruiken zo kan je ook een bepaalde sfeer creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geel voor gek en vrolijk of  in combinatie met zwart en grijs voor een stoere uitstraling. Of koper voor een trendy gevoel of juist een vintage sfeertje. Hoe dan ook, ze zijn vet en toe te passen in elke stijl.

Ga los!

Dus…. leef je uit! Ga los en creëer een top plekje voor je allerliefste mini! Gebruik kleuren, vormen en thema’s, wat je in de woonkamer niet durft, kan je hier toepassen. Hoe gaaf is het als je je kleintje blij kan maken met een echte jungle kamer of roze flamingo’s? En het leukste is; Elke paar jaar kan je van stijl of thema veranderen zodat hun kamer met ze meegroeit en ze zich elke keer thuis voelen op hun eigen plekje ♥

 

Bronvermelding afbeeldingen:Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *