Inspiratie

Bohemian vibe

Knus, warm en een relaxt sfeertje. Ik vind het heerlijk die Bohemian vibe! Mooie warme kleuren gemixt met zachte stoffen, printjes en flosjes. Oude versleten houten meubels, een heerlijke zachte loungebank en prachtige accessoires uit alle streken van de wereld, maken de bohemian sfeer compleet. Het leuke van deze stijl is dat je er helemaal al je passie voor kleur en printjes in kwijt kan, maar dat je het ook prima kan matchen met bijvoorbeeld een industriële stijl of een vintage stijl. Alles kan en mag!

Creëer deze vibe

Welke materialen passen nu echt bij de boho uitstraling? Stoffen met structuur; denk hierbij aan linnen, fluweel, ribstof, maar ook dierenvachtjes. Natuurlijke materialen; Hout met een verhaal, riet, bananenblad en bamboe. Culturele woonaccessoires; Je souvenirs van je verre reizen, prachtige Marokkaanse lampen en dienbladen, wandkleden, manden en een kleurrijke poef. Wil je echt de relaxte sfeer? Hou je meubels dan laag, een laag dressoir, een lage loungebank, een bed zonder poten of lage salontafeltjes.

Vergeet niet je planten! Mooi grote planten met grote bladeren of mooie palmen die je doen denken alsof je je in het buitenland waant. Macrame is ook een goed idee 🙂 Leef je uit op allerlei gave hangers gevuld met verschillende plantjes om een beetje buiten naar binnen te trekken.

Maak het compleet op en top boho door alle kleuren, printjes en materialen te mixen en matchen of ga alleen voor een beetje boho vibe en gebruik 1 kleur met wat boho accessoires. Hoe dan ook, met deze boho sfeer zijn de avonden en weekenden wel heel chill en wil je niet meer naar buiten!

 

 

Bronvermelding afbeeldingen:Pinterest en Google afbeeldingen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *