Inspiratie

Plakken maar!

Behang is echt my number one favoriete wandbekleding! Met behang kan je een mega groot effect creëren en tegenwoordig is zo’n beetje alles te krijgen op behang. Prachtige prints of patronen, een effect behang of enorme foto, het kan allemaal. Toen ik klein was, tekende ik op regenachtige dagen mijn eigen patroontjes voor behang, simpele bloemetjes, abstracte vormpjes of mooi lijnen werk. Het mocht niet een te druk patroontje zijn, want op een hele muur was dat too much. Nu kan het me niet te gek zijn, ik vind het heerlijk om een totaal andere sfeer te maken door een simpel muurtje op te fleuren met een cool behangetje of juist een statement te maken met een fantastische mooie foto uitvergroot tot kamer hoogte op je muur.

Mijn lieve pap staat gemiddeld zo’n drie keer per jaar bij mij te behangen omdat ik weer wat anders heb gezien en terug wil zien in ons interieur. Er is ook zoveel moois op het gebied van behang. Wees niet bang om een knallend behang te gebruiken, dit geeft juist een wow-factor aan een ruimte. Durf je het niet aan op een grote, lange muur? gebruik dan juist een klein muurtje of wellicht de gang of wc om dat te gekke behang toch toe te kunnen passen in je interieur.

Wat ook leuk is, is een behangwand zelf maken; plaats een losse wand van gipsplaat of triplex met een frame erachter voor een wand. Met verlichting erachter en een tof behangetje erop heb je een echte eye-catcher in je ruimte! En ben je het beu, is het ook zo weer afgebroken.

Hier wat inspiratie;

 

 

Bronvermelding afbeeldingen:Pinterest en Google afbeeldingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *