Trending

Retro is the shizzle!

Kennen jullie deze nog? Ik kan me nog levendig herinneren dat thuis bij mijn ouders platen gedraaid werden op een lazy sunday of tijdens het koken met mijn moeder. Hoe mijn vader en moeder in de keuken staan te dansen samen, terwijl mijn broer en ik dansend de tafel dekken. Aaahhh Nostalgie…. zucht…. ♥ We mochten niet springen op onze houten vloer want dan sloeg de plaat over en kreeg je krassen en dat was zonde. Later toen ik groot was, heb ik op verzoek van mijn vader al heel wat elpees via de pc omgezet naar een bestand, want het was toch immers eeuwige zonde dat je die mega collectie elpees met goede muziek en bootlegs niet meer kon draaien. Maar Vinyl is helemaal terug! En ik ben er blij mee! Het heeft gewoon meer charme om samen met wat vrienden en een pilsje een plaatje te draaien bij je bbq of gewoon als je aan het chillen bent. Los daarvan zijn er super kekke nieuwe retro versies te krijgen die ook nog eens waanzinnig mooi staan in je interieur! Je hebt ze in diverse varianten zoals in een kastje, losstaand of in een koffertje. Mega handig zo’n platenpeler to go, I’m Hooked! De nostalgie en het heerlijke geluid van een plaat, ouderwets en nieuwerwets gecombineerd wat zorgt voor gezelligheid en genieten.

Deze pracht exemplaren zijn the shizzle!

Crosley, GPO, Denver en Classic Phone zijn een aantal merken die deze toffe platenspelers verkopen.

Let’s play some music! 

 

Bronvermelding afbeeldingen:Google afbeeldingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *