Inspiratie

Color Blocking!

Hou jij van kleur? Dan heb je mazzel! Color Blocking is de interieurtrend van het najaar van 2018! Je kan hier letterlijk alle kanten mee op! Ga voor zachte poederoze tinten gecombineerd met warm oranje of rood en paars. Of combineer mooie koele kleuren zoals petrol en geel/groen. Het mag gewoon!

Gebruik je muur als canvas

Altijd al bewondering gehad voor Piet Mondriaan of abstracte kunst, maak je eigen kunstwerk op je muur met geometrische vormen en vlakken. Gebruik kleuren Ton-sur-ton; 1 kleur in diverse tinten of juist contrasterende kleuren die bij elkaar afsteken. Zwart, wit en grijstinten zijn ook super te combineren met een knal kleur.

Iets too Much?

Ga dan voor een muur geheel in 1 kleur samen met een gekleurde eyecatcher. Denk hierbij aan een donkergroene muur met een okergele bank. Wil je het nog rustiger? ga dan voor color blocking in de pasteltinten. Zachte kleuren en pasteltinten mogen nu ook naar hartelust gemixt worden.

Color blocking is toe te passen in zo’n beetje elke interieurstijl. Diepe donkere maar ook warme tinten passen perfect bij een vintage interieur. Terwijl juist felle kleuren weer helemaal van nu zijn en prima samengaan in een eclectische inrichting. Pastelkleuren zijn natuurlijk erg mooi in een scandinavisch design.

Laat je inspireren op Pinterest of andere sites en be creative!

Color Blocking is fun!  

 

Bronvermelding afbeeldingen:Pinterest en Google afbeeldingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *