Lifestyle

Zo simpel, maar zooo lekker

Van zulke gerechten word ik echt vrolijk! Nee ik heb geen hekel aan koken, maar ik vind het persoonlijk alleen leuk als je er rustig de tijd voor hebt en je op je gemak kan doen met een lekker wijntje erbij en niet te vergeten, een mooi gedekte tafel. Die momenten zijn in de minderheid en dus ga ik vooral voor makkelijke recepten. Maar eigenlijk ben ik ook een enorme lekkere eter en bourgondiër dus moet het vooral lekker zijn.  Nou! Daarom word ik hier dus vrolijk van! In 20 minuutjes zit je lekker te peuzelen van dit hapje en ben je ook nog een beetje verantwoord bezig. Simpeler als dit wordt het niet;

Ingredienten voor 2 personen (verdubbelen mag :):

  • 2 Puntpaprika’s
  • 250 Gram verse geitenkaas
  • 100 Gram walnoten
  • Honing

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de puntpaprika’s in de lengte door en verwijder de zaadlijsten en zaadjes. Stop de  paprika’s goed vol met de geitenkaas en de walnoten en maak het af door er flink wat honing over te doen. Wikkel de gevulde puntpaprika’s in aluminiumfolie en verwarm ze gedurende 20 min in de oven.

Enjoy!

 

Bronvermelding afbeeldingen:©2018JOOR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *