Trending

Spiced Honey

Waarschijnlijk heb je hem al voorbij zien komen, de nieuwe trendkleur  van 2019, “Spiced Honey“! Wat vinden we ervan? Ik persoonlijk heb hem even op me in moeten laten werken, maarrrr ik kan er wel wat mee! De kleur op zich vindt ik mooi, maar in combinatie met bijvoorbeeld petrol of bordeauxrood vindt ik hem nog mooier tot zijn recht komen. Spiced Honey is een “camelachtige” kleur met een gelige gloed die enorm veel warmte uitstraalt op een luxe manier.

Het is een chique trendy kleur die op heel veel manieren is toe te passen in je interieur en in diverse stijlen. Zomaar een paar ideeën die bij me opborrelen: Een mooie accentmuur met de kleur Spiced Honey in combinatie met natuurlijke materialen en accessoires voor een rustige en aangename sfeer. Of wat denk je van een mix met zacht roze, wit  en Spiced Honey? Met zachte materialen voor een meer romantische maar classy stijl. Combineer bordeauxrood of aubergine met Spiced Honey voor een trendy maar warm interieur. Antraciet en grijstinten zijn een prima idee voor een Scandinavisch en stoere look. Wat zwarte en metalen accessoires erbij, maken het tot een industrieel geheel.

Wat voor mij de absoluut de mooiste combinatie is, is Spiced Honey met pertrol of donkergroen! Een super mooie mix die een chique uitstraling creëert en je het “milliondollar” gevoel geeft. Maak gebruik van messing verlichting of messing accessoires om dat gevoel nog meer te versterken. Zowel bij een vintage, eclectische, urban of mid century stijl is deze mooie kleurenmix geweldig toe te passen.

Kortom; I like Spiced Honey!

Wat vinden jullie van de trendkleur van 2019? Let me know!

 

Bronvermelding afbeeldingen:Flexa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *