Inspiratie

Go green

Planten worden steeds belangrijker in ons interieur. Moeder natuur geeft ons een enorm coole wereld vol met pracht en praal en vol met inspiratie. Tuurlijk moeten we dat terug laten komen in ons interieur! De botanical en urban sfeer zijn dan ook super toffe trends waar ik enorm van kan genieten.

Mos!

Maar dit is mijn favoriete groene vriendje; Mos! Mos is mystiek, mos heeft de rijkste kleuren groen en kan zowel cool als sprookjesachtig zijn. Gelukkig deel ik deze liefde voor mos met mijn man en er was dan ook geen twijfel over mogelijk dat mos de boventoon zou voeren in de aankleding van onze bruiloft♥! We vonden een klein kasteel met een donkere omringde kleine binnenplaats. Hier gingen wij een mystieke plek van maken vol met mos en kaarsen! We bedachten een lange tafel voor ons diner op de binnenplaats met een loper van mos en takken. De wat hoger gelegen galerij op de binnenplaats hebben we volledig laten bekleden met mos wat over de rand naar beneden hing. Alsof er al jaren en jaren niemand meer was geweest op deze betoverende plek. Onze zelfgemaakte Love potion paste prima in dit magische plaatje!

Mos kan gewoon binnen

Behalve dat mos dus een prachtige aanwinst was bij mijn bruiloft is het ook mega cool om met mos te werken in je interieur! Ze zijn natuurlijk prima en makkelijk te verwerken in potjes, glazen boxen of in een mooi bloemstuk. Maar er is tegenwoordig zoveel meer van te verkrijgen! Wat dacht je van een complete moss wall? Mega gaaf met de wow factor! Een mos canvas of schilderij kan natuurlijk ook! Een natuurlijke eye-catcher is prachtig!

Last but not least

Mos DIY! Dit wil je! En je kan het zelf maken! Mos graffiti, super tof!  Van yoghurt en mos maak je een papje, met het papje schilder je je gewenste tekening op de muur en daarna besproei je het elke dag met water. Peace of cake! Nou ok…..Het zal niet zo makkelijk zijn, maar je vindt diverse beschrijvingen als je even googelt en het kost niet alles dus het is zeker het proberen waard, stel je voor dat het lukt!

Bronvermelding afbeeldingen:'Mos!': ©2015 JOOR
Bronvermelding afbeeldingen:'Mos kan gewoon binnen': Pinterest en Google afbeeldingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *