Inspiratie

Ombre!

We gaan weer richting herfst en dus weer wat meer uurtjes binnen door brengen! Nu is het nog een mooie tijd om lekker te gaan schilderen zodat je er ook mooi bij zit in de aankomende herfst. De regen valt nog niet met bakken uit de lucht en we worden nog getrakteerd op een lekker nazomer zonnetje. Ideaal om te verven dus!

Zin om artistiek bezig te zijn? Creëer een ombre effect in je schilderwerk op je muur! In een weekendje heb je een uber vette nieuwe sfeer waar je lekker in de koude maanden van kan genieten. De muur is jouw canvas en je kan er alle kanten mee op. Ga voor je favoriete kleur van donker naar licht, maak de onderzijde of bovenzijde van je muur in kleur en de rest wit of maak een regenboog effect van matchende kleuren. Jij bepaalt, jij bent de artist! Geen idee hoe dit te doen? Er zijn voldoende filmpjes op You Tube met diverse voorbeelden.

Ben je niet zo’n Picasso? Gelukkig zijn er ook heel veel leuke behangsoorten te krijgen met het ombre effect. Overlopende kleuren van donker naar licht, een soort van buitenlucht met wolken of een kekke aquarel blob op je muur! Hoe dan ook, het geeft een mooi stylish en artistiek effect!

Hier wat inspiratie♥

 

 

Bronvermelding afbeeldingen:Google afbeeldingen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *