Inspiratie

Three D

Ik geef toe, het is niet het meest goedkope of makkelijke wat je kan doen met een muur maar het heeft dan ook wel echt een super duper WOW factor! 3D op een accentmuur waar dan ook in je interieur is gewoon me-ga tof! het heeft een enorm rijke en luxe uitstraling en de voelbare structuur geeft het uiterlijk nog meer power! Feitelijk is het toe te passen in elk interieur en maak je hiermee echt statement. Trendy, modern, romantisch, Eric Kuster Style, you name it! Er zijn verschillende manieren om een 3D wall te realiseren dus ik heb wat mogelijkheden voor je op een rij gezet:

Kant en klare panelen

Deze zijn er in allerlei vormen en maten, maar ook in diverse materialen en kleuren. Deze worden uiteraard via een fabrikant geproduceerd waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Stenen en houten panelen zijn wel de bekendste, maar ga je voor een modernere of rijke look, denk eens aan kunststof en geometrische vormen. Dit is zeker niet de goedkoopste optie, maar je kan met kant en klare panelen wel alle kanten op.

Zelf maken met mallen of ander materiaal:

Dit is wel een redelijk goedkope optie, maar deze is wel beperkter in de mogelijkheden en…… kost je aanzienlijk meer tijd. Heb je tijd (en een beetje ruimte) zat? dan is dit een zeker zo mooie optie en goed voor de portemonnee! Er zijn diverse mallen te verkrijgen met een mooie structuur of vorm. Erg mooi als je deze vult om 3D vormen te maken van beton, gips of hars. Van sloophout of restanten tegels kan je ook een prachtige muur maken.

Be Creative:

Ben jezelf handig met klei, boetseer, gips of plakaatverf? dan is the sky the limit! Maak een persoonlijk 3D kunstwerk op je muur. Creeer prachtige bloemen en bladeren of een ranke slinger van vlinders of barokkrullen. Dit is een zeer tijdrovende manier van 3D wallart, maar de echte creatieveling gaat ervan smullen, en de kosten heb je makkelijk zelf in de hand. Je eigen kunstwerk op de muur, maar dan echt op de muur!

 

Bronvermelding afbeeldingen: Pinterest

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *