Trending

Fluweel Juweel

Ze zijn prachtig! Fluwelen banken, wat een mooi rijk en warm materiaal! Deze banken schreeuwen gewoon dat je er in moet kruipen om er nooit meer uit te komen. Stel jezelf voor dat je ’s avonds met een kop thee en je joggingsbroek aan op de bank kruipt voor je favoriete leesvoer of dat je op een lazy sunday hier neerstrijkt en blijft wonen terwijl je je Netflix serie bingwatcht. Los van hoe cozy deze fabulous banken zijn, zijn ze natuurlijk ook een echt pronkstuk voor je woonkamer. De gloed van de fluwelen stof geeft een enorme luxe uitstraling en diezelfde gloed maakt elke kleur diep en intens.

Fluweel is fantastisch met uiterste contrasten en materialen. Ik vind het mega vet om een luxe fluwelen bank in een vervallen industriƫle ruimte met betonnen en bakstenen muren te zetten. Tuurlijk zijn ze ook erg mooi in een vintage of klassiek interieur, of juist in een trendy frisse sfeer, maar ik ben echt fan van uiterste contrasten.

Hebben jullie al zo’n fluwelen juweel?

 

Bronvermelding afbeeldingen:Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *