Inspiratie

Kappen nou!

Elke vrouw heeft dit nodig in haar slaapkamer; Een kaptafel! Een eigen plekje voor je frutsels, make-up en haaraccessoires. You need this! A pretty space for a pretty woman! Begin de dag met wat tijd voor jezelf, neem lekker plaats met een kop koffie aan je eigen kaptafel en maak jezelf nog mooier dan je al bent.

Denk je bij een kaptafel aan een romantische tafel met spiegel in Barok stijl? Of aan een landelijk bureau met spiegel  en past dat niet bij je interieur? No Worries! Ik heb hieronder een aantal leuke trendy voorbeelden van simpele maar o zo mooie kaptafeltjes die aan te passen zijn naar je eigen stijl en smaak. En… Ze passen ook in de gemiddelde slaapkamer!

Een plank aan je muur, met een spiegel en een krukje en uiteraard wat fabulous accessoires, is al genoeg om een toffe op-tut-plek te maken! Pretty Right?

Uiteraard zijn er ook hartstikke leuke tafeltjes en bureautjes te koop die met een leuk stoeltje en wat vrouwelijke flair een heerlijke prachtige plek in je slaapkamer creëren.

Toch liever een kekke of vintage look? Wat dacht je van een oude vintage koffer als kaptafel ? of een mooie oude kaptafel zelf gepimpt? Een marmer blad met een Barok spiegel of een elegant messing tafeltje voor wat luxe, wat het ook wordt, maak er jouw eigen persoonlijke girlspot van!

 

bronvermelding afbeeldingen: Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *