Trending

Woonbeurs!

Centimeter voor centimeter, heb ik de woonbeurs van dit jaar afgestruind en bekeken in Amsterdam. Heer-lijk om zo de nieuwste trends te spotten, te kletsen met andere design en interieurlovers  en inspiratie op te doen! Leuk om te zien dat de creatieve geest nooit stil staat en alles een bron van inspiratie kan zijn.

Simpel en puur kan erg mooi en eenvoudig zijn, geleefd en vintage verteld een verhaal een ademt sfeer en kleurrijk en kitsch straalt luxe en weldaad uit. Dit is wat ik persoonlijk voornamelijk ervaren heb op de woonbeurs van 2018. Overdaad en gekkigheid , een warme knipoog naar het verleden en simpele designs.

Ik ga jullie meenemen in mijn “interior mind” en laten zien wat mijn persoonlijke favorieten waren op de beurs en uiteraard vertellen waarom!

 

Adriane At Home

Een mooi zacht en licht interieur met natuurlijke materialen en een vleugje nostalgie. I Like! Voor mij het juiste tikkeltje vintage en mooi gebruik van een zacht kleurenpalet waardoor deze ruimte een romantisch maar niet tuttige uitstraling heeft. Hoe mega cool zijn die enorme berenklauwen !!

         

 

JEE-O Bathrooms

Dit is 1 van van de mooiste stands in mijn beleving met een simpel maar prachtig stijlvol product. Errug mooi en deze badkamer kranen, waskommen en vrijstaande baden zijn dan ook een lust voor het oog! Ik vind dat elke badkamer rust en luxe moet uitstralen voor dat kleine ontspanningsmomentje tussen al je drukke dagelijkse bezigheden. Een eenvoudig design met krachtige materialen geven deze producten een stoere. luxe uitstraling. Ik ben fan! Meer info? www.jee-o.com

 

 

 

Dit waren 2 van de aanwezige merken die ik erg mooi vond, maar er is meer!! Veel meer zelfs! To be continued…..

 

 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *