Interieuradvies

 


Online interieuradvies €35,- per vertrek


Wil je graag snel en op een eenvoudige manier interieuradvies? Vraag dan online bij JOOR interieuradvies aan voor je gewenste vertrek. Stuur de interieurvragen, foto’s en maten van het vertrek naar info@joorstyling.nl. Je ontvangt van JOOR een bevestigingsmail met betaalinstructies. Nadat de betaling is ontvangen wordt het interieuradvies binnen een week naar je verstuurd per mail. Dit advies bestaat uit interieurtips en oplossingen.

 

Flitsadvies €49,- per vertrek 


Je hebt je interieur al bijna helemaal naar je zin ingericht. De vloer en de muren zijn klaar, de meubels staan maar je hebt het idee dat er nog iets mist of zoekt naar de finishing touch. Of… Je bent nog dik tevreden met de meubels die je hebt maar wilt graag een stukje verandering in je interieur.

Daarvoor kan JOOR een flitsadvies bij u doen. Hierbij komt JOOR bij je thuis om 1 ruimte in 1 uur samen met je te bekijken en hiervoor een passend mondeling advies te geven. Achteraf ontvang je het advies nogmaals per mail om alles op je gemak nogmaals door te kunnen lezen.

Deelpakket €79.- per vertrek


Bij dit pakket kan je ervoor kiezen om verschillende delen van een vertrek aan te pakken. JOOR kan je daarbij helpen! Het deelpakket is een ideale manier om je op weg te helpen naar je nieuwe interieur. Om kennis te maken, je wensen te bespreken en de desbetreffende ruimte te bekijken komt JOOR graag bij je langs. Op basis van dit bezoek wordt er een schriftelijk advies gemaakt en stelt JOOR een moodboard of plattegrond samen.

je kan hierbij kiezen uit de volgende pakketten:

  • interieur indelingsplan
  • kleuradvies
  • materialenplan
  • meubelplan
  • Interieurstylingsplan (accessoires en aankleding)

Mocht je een combinatie van meerdere deelpakketten willen is dit uiteraard mogelijk.

  

Compleet interieuradvies €349,-


JOOR komt voor een compleet interieuradvies bij je langs op locatie. De wensen van het  interieur worden dan met je besproken. Vervolgens worden de desbetreffende ruimtes opgemeten en (in overleg) gefotografeerd. Na het bezoek gaat JOOR z.s.m. voor je aan de slag. Met behulp van een moodboard wordt de gewenste sfeer voor je interieur aan je voorgelegd. Daarbij legt JOOR ook direct een voorstel aan u voor met betrekking tot kleuren, raam-, vloer en wandbekleding. Na overleg wordt het interieuradvies verder uitgewerkt en eventuele wijzigingen worden aangebracht. Wanneer het interieuradvies geheel naar je wens is, krijg je dit volledig uitgewerkt aangeleverd.

 Dit is opgenomen in het interieuradvies:

  • plattegrond met interieurindeling
  • kleuradvies voor wanden, plafond en kozijnen
  • advies bekleding wanden, ramen en vloer
  • sfeerimpressie m.b.v. een voorstel van meubels, materialen, verlichting en woonaccessoires

Wil je graag een advies op maat? Alles is mogelijk, wij hanteren een uurtarief van €50,- euro.


*Woont u buiten een straal van 25 kilometer, rekenen wij €0.20 per extra kilometer, gemeten via google maps.